Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

Pár-kérdés

2016. április 18. 12:04 - Kerekréti Szabolcs

spiritual-love-tevhitekhelyett.jpg
"A párod érted van, a sors adta. A párod mutatja meg miben kell fejlődnöd, ez befolyásolja a jövőbeli sorsod alakulását is. Az a jó pár, aki az ellentetted, az ő erőssége a te gyengeséged és fordítva. Az úgynevezett lelkitársak jól megvannak együtt, de ha felmerül egy probléma, ami mindkettejük gyengéje, azt nem tudják megoldani."
(Szedlacsik Miklós)

Erre az egyik ismerősöm tegnap: "Ez már régen megdőlt, nem igaz, hogy az ellentétek vonzanák egymást."
- Hát persze hogy megdőlnek azok a kapcsolatok, ha nem tanulják meg azt, amire a másik tanítaná őket a számukra elviselhetetlen viselkedéseikkel. Türelem és elfogadás. Enélkül persze, hogy cirkusz az ellentétpárok élete.

Nos igen, ha az ember a saját fejlődési sebességét tartja szem előtt, úgy látszik a legjobb minél különbözőbb párt "elfogadni". Irritáló, bosszantó, fejlődésre képtelen, mogorva, házsártos, netán bunkó, esetleg még ronda is? Ilyen párnál ideálisabb lelki gyakorlatról nem is álmodhat egy elszánt útkereső.:)

Becsüld hát meg, mit adott számodra az Út! Legyen az pár, legyen az élethelyzet. Érted van, ha nem tanulod meg kezelni, elfogadni, tanulni belőle, a jövőd sem lesz magasröptűbb.


Ne tartsd meg magadnak a tudást: ha tetszett, vagy tanultál belőle, oszd meg másokkal is!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr418639090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pintér Tamás 2016.09.15. 15:36:52

Ez is szép gyakorlat! :) Fogom az első nőt, aki megáll nekem, és megnézem, mit tanulhatok tőle! :)
süti beállítások módosítása