Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

Mint a minap kosutrádiósan "potenciálisan betegnek" tekintett személy:

2021. június 18. 23:37 - Kerekréti Szabolcs

Megszólítva érzem magam:

- Potenciálisan beteg vagyok? Mint beoltatlan? A nyáron? Most még csak testileg, immunrendszerileg, később nyilván szellemileg is borítékolhatóan, amiért nem hiszem el az indiai mutánssal kapcsolatban terjesztett, legutóbbi posztomban már kifejtett és átvilágított propagandát? Hogy aránytalan riogatás megy világszerte? Látszólag összehangoltan? Számoljunk már! Matek! Halló!..

- Potenciálisan beteg az innentől, aki nem külföldi személy nemzetközi rendezvényen, mert neki elég egy pár napos PCR teszt (60% hatékonysággal?), mivel ő pénzt talicskáz a GDP-nkbe? Ja és onnantól mozoghat, mindenhol, de mindenhol(!), csak mert külföldi?.. EB focimeccs, Forma1, mindenhol, napokig grasszálhat utána az illető, csak mert külföldi és pénzt hoz be.. Ahhha.. Vegyük észre a "hamis mammon" hatását kormányunkra. Az idei év a fordulópont. Riogatás maximális, már elfogadhatatlan szintre emelése és a "kanyarban előzés" lehetősége általi megőrülés. A hamis mammon. A végén mindig ő nyer. A pénz számít, C.Ronaldó is a kólás hisztijével gondoljon inkább a szponzori pénzre, az számít, nem a vízfogyasztás.. Köszi, fasza volt eddig kormányom. Majdnem. Ja a buzilobby-ellenességgel pedig még egyet is értettem volna, de már mindegy is. Viszlát, viszlát szép új világ!  Ja, már rátok sem, innentől.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr6216598180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása