Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

Te is Ultra Spirituális vagy? JP Sears humoros videójából kiderítheted!

2016. augusztus 31. 03:34 - tevhitekhelyett.blog.hu

jp-sears-ultra-spiritualis.png

"Megy? JP Sears vagyok és Ultra Spirituális. Ma azt tanítom meg neked, hogyan legyél te is ultra spirituális. Először is azt fontos megértened, hogy ahhoz hogy ultra spirituális légy, nem kell tényleg spirituálisnak lenned, mert úgysincs senkinek fogalma arról, mit jelent ez. Ultra spirituálisnak lenni annyit tesz: spirituálisnak látszol. Kezdjük akkor el."

JP Sears egy facebook-on egymillió követővel bíró zseniális humorista, aki valójában emócionális healing coach-ként aposztrofálja magát többek között. És akinek a videói nálunk még valamiért magyar feliratokig sem jutottak el, egészen idáig. Humorral szembesít és gyógyít, hitvallása szerint: "talán az a képességünk, hogy tudunk nevetni magunkon és nem vesszük túlságosan komolyan magunkat segíti a spirituális növekedésünket."

Lássuk így van-e, eddigi talán legsikeresebb videójának készült el általunk a magyar fordítása, melyben rengeteg, magát spirituálisnak valló ember ismerhet magára: 

 

Ne tartsd meg magadnak a tudást: ha tetszett, vagy tanultál belőle, oszd meg másokkal is!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr7711661848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása