Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

Valamit még el kell mondanom..

2021. május 21. 10:53 - Kerekréti Szabolcs

Rövid helyzetjelentés, amolyan oly korban éltem én a Földön jelleggel.

Tegnapi hir. India világrekordot állitott fel, 4500 haláleset kovidilag egy nap alatt. Szörnyü, borzasztó. Ezalatt nálunk 65 a napi adag, de már lassan mindenki ki meri jelenteni, hogy lecsengett, vége van a harmadik, ÁMDE nem utolsó hullámnak.

Rövid és gyors fejszámolás és guglizás, 1.4 milliárd a lakosa Indiának, ami annyit tesz, feleannyian halnak ma meg ott, mint nálunk, mikoris nálunk 65 a napi adag, lecsengésileg. Hagyok időt...

Szerencsére a Farcebook-nak van pozitiv oldala is, bekövettem egy indiai-magyar idegenvezető srácot, amig még le nem tiltják persze - a lényeg, hogy hiteles elmondása szerint, embereket fotóznak az utcán ahogy meghalnak. Igenám, de azt mondja 20 éve ismeri konkrétan az egyik arcot, délben, meló közben az utcakövön szokott aludni egy órácskát igen, meleg van, ez van, mostanában viszont fotósok környékezik az ilyeneket, hogy utcán halnak meg emberek Indiában cimszóval.

Ja igen, 80 krematóriumból hirtelen bezártak mindent, kettőt, ismétlem 2-t hagytak nyitva, csak hogy sorok keletkezzenek és lehessen nyugatra fotókat, (k...va kemény képeket) küldeni. Következésképpen, vadállatok eszik a folyókba emiatt dobott holttesteket. Gusztustalannak mondható ami zajlik és amihez világviszonylatban asszisztálnak kormányok. Engem pl itt veszitett el mindenféle párt. Oké hogy háborús időszakban nemzeti kormányhoz illik húzni bármi is van. De ez már nekem is sok. Nincs alternativa többé. Ellenállás van, túlélés van. Isten óvjon mindannyiunkat modorosan szólva. Bizzunk a lelki erőnkben és az isteni immunrendszerünkben. Viszlát.

Ja és vigyázó szemünket közben Kinára vessük! Az a terv..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr6716567706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása