Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

Azért kiesni is tudni kell - ja és beszéljünk a szivárványosdiról is kicsit

2021. június 23. 23:48 - Kerekréti Szabolcs

Azért kiesni is tudni kell egy Európa bajnokságról. Egy szánalmas, időhúzó német válogatott ellen utolsó körben kiknek szurkolói egy komolyabb eső elől szivárványos-zászlóstul menekültek az eresz alá, mig a mienk nem. Mindegy láttuk, nagyobb bravúr volt még a francia meccsnél is.. Szép volt, de hát bele kellett vinniük a balliberálisoknak (van, van baloldal, csak próbálják a hiszékenyekkel elhitetni, hogy dehooogy, nem kell közös múltat vállalni mindenféle komcsi gyilkossal) szóval belevitték a buzizászlót a dologba, ha már az Uefa nem engedélyezte a külső kivilágitást iiiis. A szivárványzászlót, amit persze Jézus talált ki eredetileg ideológiailag elvileg, nem erre a célra, aztán ettől nem tudom függetlenül-e Peru vagy milyen környéki őslakosok anno zászlajukra tüztek (majd utánanézek), mindegy is. Lopták. De a szakadó eső elől elmenekülő hazai szurkolók, magyarok ottmaradó és hangzatos tömege láttán éreztem, hogy ez egy gyönyörü végszó is lehet akármi lesz... Szép meccs volt na.

Szóval politikát sportba belevinni.. Ejnye. Én ha sportot akarok nézni sportot akarok nézni, ha politikát akarok nézni politikát akarok nézni, nem lesz ennek jó vége. De mondhatnám ezt Trónok harca érzékenyités kapcsán is. Ha ilyen-olyan szexfilmre vágyom megvan annak a kerete, ne keverjünk szándékosan mindent attól még hogy miénk (értsd: balliberálisoké a kultúra egésze, tavaly óta a sport is..). 

Szivárványosdiról. Buziskodásról. Én megértő vagyok. De egyre kevésbé toleráns. Értem a dolgok mélyét, amit viszont nem lehet kimondani, mert boszorkányság.. Volt barátnőm rövid ideig, aki, szexi volt, vicces, vagány, jól mutatott, és nem is értettem mikor oda került a sor... Ezzel a hozott anyaggal/szellemiséggel, hogy lehet az hogy hirtelen megretten, mikor oda kerül a sor. Szabályosan reszketett.. Egy bitang jó nő.. Tapasztalatokkal.. Utóbb derült ki, hogy na mindegy is, máskor is volt egy kisértetiesen hasonló, aki nem hiszi járjon utána mondják... Számomra egyértelmü már azóta amit a világ pszichológus tudósai tagadnak. Korábbi traumából ered minden, és még nem is feltétlenül ezéletbeli traumából.. Lelki eredetü a buziság, leszbikusság. Persze a mai világrend ezt szeretné máshogy beállitani és tüzzel vassal minden más nézőpontot irtani. Ő dolguk.. De most ugye ha nincs meg ez az alap, akkor hogy lehet ebben a mai beteg materialista világban beszélgetni, gyógyulgatni bármiről is? "A gyógyulás első feltétele a betegség felismerése".  Sehogy igy. "Nézd meg a fát, nézd meg a gyümölcsét" , ja de hát ez Biblia. "Irtózatos dolog ez az Isten szemében". Ezt is lehet persze ide-oda tologatni, csakhogy nekem személyes tapasztalatom volt két reszkető lánnyal hoppá.. Azt tőlem ideológiák nem veszik el, azt valaki tette velük, hogy reszkettek ha csak képbe, szóba került egy férfi nemiszerv. Oké, csináljátok, szivárványozzatok, vitessétek be ovodákba is már a buzipropagandát, legyen kedvük a pszichésen bizonytalanoknak. Értem én persze, nem kell ennyi milliárd ember a Földre. Vámosz álá plájá.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr6116603042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása