Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

5 jel, hogy letértél a helyes útról, de próbálnak visszajuttatni oda

2016. július 01. 12:05 - tevhitekhelyett.blog.hu

Mikor jársz rossz úton? Amikor letérsz a személyes ösvényedről, vagy mikor elkezdesz helytelenül cselekedni. Mindezt azért, mert depressziós vagy, negatív életszakaszon mész keresztül, esetleg befolyásoltság alatt állsz. Ám az angyalok ilyenkor sem hagynak magadra és próbálnak visszaterelni a helyes útra. Íme 5 jel, amiből megtudhatod, hogy ez történik-e most veled!


(Az eredeti cím így hangzott: "5 jel, hogy letértél a helyes útról, de az angyalok próbálnak visszajuttatni oda". Ám az 'angyalok' szó ellenérzést kelt sokakban, így kivettem, mert behelyettesíthető bármivel, kinek-kinek hite szerint. Állhat a helyén a 'lelked', a 'felsőbb éned', 'Isten', vagy az 'univerzum' is. Kár rögtön az elején elveszíteni az olvasók felét. - K.Sz.)

angyalok-1.jpg

Szögezzük le, az mindenkivel előfordul, hogy letér a helyes útról. Ez még nem bűnös, vagy rossz dolog. Akkor jelent problémát, amikor az ember nem akar, vagy nem tud visszatérni és önpusztító tevékenységbe fog. Még szerencse, hogy angyalaink mindig mellettünk állnak és próbálnak megmenteni.



1. Már nem érdekel semmi

Amikor valamilyen negatív esemény hatására, vagy a depresszió kialakulása miatt elveszíted az érdeklődésedet, önbecsülésedet minden és mindenki iránt, az már jelzi, hogy leléptél az útról. Az érdektelenség és közömbösség állapota napról napra erősebb, amikor nem hogy mások nem izgatnak, de a saját magad jóléte és jövője sem. Van, aki képes akár egy nap alatt is túllendülni ezen, de sokan megragadnak ebben az állapotban és hosszú távon kiégnek. Az angyalok ilyenkor próbálnak újra tüzet lehelni a lelkedbe. Olyan szerencsés, váratlan fordulatokkal, meglepetésekkel állnak elő, amik lehetőleg felvillanyoznak.



2. Önpusztító tevékenységbe kezdesz

Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, hogy az alkohol vagy kábítószerezésbe menekülsz. Már az elég önpusztító lehet, ha egy nap hat kávét iszol meg és kettesével szívod a cigarettát. (Tapasztalataim alapján én nem merném kijelenteni, hogy nem ez utóbbi a legrosszabb. - K.Sz.) Vagy egyéjszakás kalandokba hajszolod magad, felmondasz a munkahelyeden, esetleg felégeted magad körül a kapcsolataidat (Ezzel sem értek egyet: legtöbbször épp a fel nem mondás a munkahelyen és a lehúzó kapcsolatok fel nem égetése az igazi önpusztítás - K.Sz.) és úgymond ”kiszállsz” mindenből. (A mindenből kiszállás, megállás pedig kifejezetten építő tud lenni - K.Sz.) Általában ezek közül egyszerre több „tünet” is megszokott jelenni. Az angyalok ilyenkor már drasztikusabban lépnek fel, és mindig küldenek egy segítő kezet – ami talán szó szerint is pofon vág – de minimum a szavaival magához térít téged. Ha kell olyan, rémálmot küldenek a szemedre, ami menten elgondolkodtat. Ha nem vagy annyira magad alatt, akkor ez egy szép álom is érkezhet azzal a szándékkal, hogy reményt keltsen benned.



3. Kért és keresetlen tanácsok garmada

Sokszor, aki letér az útról, tanácstalanná válik és nem tudja merre menjen, mit tegyen. Ilyenkor mindig érkezik egy jó barát, egy rokon, egy idegen, egy kedves takarítónő, akárki, akitől ha kérted, ha nem, de tanácsokat, bölcsességeket kezdesz el kapni. Érdemes meghallgatnod, mert bár lehet te úgy éled meg, végig kell hallgatnod a sok „marhaságot”, de nem tudhatod, hogy köztük nem szerepel-e az a megoldás, amire éppen szükséged van! (Egy bárhonnan elcsípett szófordulat is lehet ez, amin megakad a szemed, füled. - K.Sz.)



4. Drámai esemény történése

Ha nagyon letértél az útról és már az elveszés szélén állsz, vagy már kezded az önpusztítást tökélyre vinni, sokszor egy drámai eseménnyel avatkoznak közbe az angyalok. Ez jelentheti azt, hogy valami olyannak leszel a szemtanúja, ami kapásból felér egy arcul csapással. Talán sikeresen megúszol egy balesetet, és az fog elgondolkodtatni, visszatéríteni a helyes útra. Netán olyan hírt kapsz, ami végett azonnal fel kell ébredned a kábultságodból. Bármi drámai dolog megtörténhet veled, ami mondhatni megvilágosít és kitisztítja az elmédet. Még egy isteni jelenés is belefér. Sosem az a céljuk, hogy fájdalmat okozzanak, félelmet keltsenek benned, de ha arra van szükség ahhoz, hogy észhez térj, akkor egyáltalán nem boldogan, de megteszik a te érdekedben.


5. Jelek mindenütt

Ezt főleg akkor vetik be, amikor még nem vagy egészen eltévedve vagy mikor dacolni akarsz a sorsod, a személyes utad ellen. Amikor olyan vagy, mint egy kisgyermek, aki nem akarja azt tenni, amit a szülei mondanak. Ebben az esetben szabályosan elárasztanak jelekkel. Néha egészen egyértelművel – például ha a sorsod Rómába vezet, mindenütt Róma táblákat fogsz látni – vagy kevéssé egyértelművel, de olyan figyelmeztető jelleggel, például az égők sorozatos kiégése a környezetedben. (Nem is kell feltétlenül égő kiégésnek lennie, ezekben nehéz olvasni. De elromolhat egy elektromos berendezés, lefagyhat az internet, sehogy sem akar sikerülni valami stb., jelezve hogy épp mással kellene foglalkoznod, vagy legalább is máshogyan, hogy haladhass az Utadon. - K.Sz.) Akárhogy is, megtalálják a módját annak, hogy ejnye-bejnye ideje már visszatérned az utadra vagy legalábbis vedd már észre, hogy arra vezet, amerre mutatják, sugallják.

stop-sign.jpg

Írta: Wadolowska Balogh Orsolya
Forrás: noiportal.hu

 

Ne tartsd meg magadnak a tudást: ha tetszett, vagy tanultál belőle, oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr248856952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása