Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

Hogyan lehet felemelni egy ország rezgésszintjét? - Balogh Béla, Jakab István

2016. július 11. 10:27 - Kerekréti Szabolcs

"Amikor szeretet van, példának okáért egy focicsapaton belül, emlékezzünk vissza Puskás Öcsiből micsoda szeretet sugárzott, hát az valami csoda volt. Amit nagyon sokan nem tudnak, hogy amikor szeretet van, akkor megnyílnak a telepatikus kommunikációs csatornák. Tehát a gondolat átmegy egyik játékostól a másikhoz. És anélkül, hogy töprengene rajta, vagy számolgatná, vagy a begyakoroltak szerint játszana, egyszerűen belül telepatikus kommunikáció útján tudja, hogy ki hova szeretné rúgni a labdát. És egy szereteterő, hogyha jelen van egy csapatban, amit persze lehet erősíteni, példának okáért rendszeres közös meditációval és nagyon sok minden más technikával. Hogyha ez jelen van és a telepátia jelen van, akkor csodákra képesek. És Puskás Öcsi ezt tudta nagyon." - Balogh Béla

 

Amikor Király Gábortól megkérdezték a Hősök terén, hogy mégis mi változott két évvel ezelőtthöz képest? Mert hogy gyakorlatilag ugyanazok a játékosok kaptak ki 8-1-re Hollandiától. A válasz az volt, hogy most először mindenki félretette az egyéni sértődöttséget, az egymás elleni áskálódást és közös egységként, csak a csapat érdekeit szem előtt tartva, szeretet, összetartás uralkodott a csapaton belül. A közönség pedig valóban 12. emberként támogatta a válogatottat.

Megvan tehát a következő szintre lépés receptje, úgy a sporton belül, mint országos, társadalmi szinten, bebizonyosodott az elmúlt időszakban. Kevesen tudják, de például Phil Jackson, minden idők magasan legsikeresebb amerikai kosárlabda edzője minden meccs előtt közös meditációt tartott a játékosokkal az öltözőben. Miért ne lehetne bevezetni ezt is? Be lehet vezetni a lelkiséget a játékba, az életbe, mert ez az EB megmutatta mire képes az ország ha összefog, ha szeretet van, nem pedig a szokásos, kívülről szított széthúzás.

Mekkora változás ment végbe a tudati állapotokban, emberek kinyíltak egymás felé, szeretet, odafigyelés jött létre azokban a napokban. Én egyébként tudatosan ki is használtam a foci EB csoportkör időszakát arra, hogy felkeressek olyanokat, akikkel nézeteltérésem volt, akikre nehezteltem, mert tudtam, az akkori általánosan nyitottabb állapot, a magasabb rezgésszint segítségemre lesz a dolgok elsimításában, a megbékélésben.

Ízelítőt kaptunk a pár évvel ezelőtti március 15-i tél után ismét csak, mire képes a magyarság, ha szeretet, ha összefogás van, ha ott van a lélek a pályán, a lelátón. Még az úgynevezett szerencse is mellénk állt sokszor. És ez a lelkes hozzáállás más országok lakóinak is igencsak kedvére való volt, rengetegen támogattak minket emiatt. Olvastam több olyan romániai román hozzászólót, aki reményét fejezte ki a két ország megbékélése irányába és gratulált az eredményekhez. Ez azért nem semmi, ilyen az, ha nem a politikai vezetés mondja meg kinek mit kell hinni.

Jó színben tűnt fel az ország, a nemzeti színű lobogó pedig egycsapásra újra mindenkié lett, nem pedig csak szűk csoportoké. Jó lesz ez, a hiányzó összetevő a szeretet, ne feledjük, ez az irány. - K.Sz.

 

Ne tartsd meg magadnak a tudást: ha tetszett, vagy tanultál belőle, oszd meg másokkal is!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr708880012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelletteznekem? 2016.07.11. 12:28:13

Szerintem a témába vág :)
youtu.be/Ksad-RBknDY?t=2595
Hogyna imádkozott a 70 éves néni, aki Huber Rezső válogatott kapus unokája, a magyar csapatért, és miért érezte hogy égen és földön mindenki egyre gondolt, "egyszerre dobbant a szive"
süti beállítások módosítása