Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

Mi történik, ha nem a negatív gondolatokra figyelsz?

2017. május 18. 17:33 - Kerekréti Szabolcs

"Amint nem figyelsz egyetlen negatív gondolatra sem, a rezgésszinted magától emelkedni kezd az ő természetes, pozitív tartományába." (Abraham-Hicks) 

..Ez egy nagyon fontos felismerés: Ha kicselezel minden negatív gondolatot, már az önmagában energianövelő hatású!

Nem a pozitív gondolkodás a lényeg, mert meg lehet csinálni gondolatmentességgel is, vagy önmagunk folyamatos magas rezgés/energia-szinten tartásával, akár testmozgással.

A lényeg, kihúzni a táptalajt a romboló gondolatok alól, melyek csak "rossz állapotban" tudnak beörvényleni. Ilyenkor viszont a saját egónk mindenkinél nagyobb energiavámpírunkká válik.

De talán éppen azért, hogy tanítson, figyelmet hívjon fel valami hibás gondolkodásra.

Mert lehet kívül is kutakodni energiaszívó "ellenség" után, de az mind csak a belső rendetlenségre mutató jel, ha "betalál" valaki.

Belátni, felismerni magas energiaszinten könnyebb mindent. Magas energiaszinten, gondolatfelügyelettel. A fejlődéshez is nélkülözhetetlen ez.

Kerekréti Szabolcs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr212519071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása