Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

Milyen érzés az Én (Önvaló)?

2017. május 31. 19:37 - tevhitekhelyett.blog.hu

Központi, szilárd, mélységes, csendes, állandó, nem-lokális, szétáradó, mindent átfogó, békés, nyugodt, kényelmes, biztos, érzelemmentes öröm, végtelen szeretetteljesség, menedék, közelség, biztonság, teljes beteljesülés, ultra-ismerős.

Radikálisan bensőséges. Az alapvető otthon. A Valóság és az Öntudat magva. Totális és teljes ÉN, Minden ami valaha volt és ami valaha lehetett, túl minden időn, helyen és körülményen. A tökéletes kényelem, melegség és biztonság, totális és feltétel nélküli örökké tartó Szeretet.

Feltétel nélküli, fájdalom és sérülékenység nélkül. Túl minden mentalizáción, kérdésen, kételyen, szavakon vagy érzelmen. Béke, csend, nyugalom, mélységes és végtelen. Isten minősége, sugárzóan magától értetődő és mindent magában foglal.

Isten Szeretete és Ereje egy és ugyanazon dolog.

I: Reality and Subjectivity 137-138. oldal

Fordította: Peti

david-r-hawkins-milyen-erzes-en.jpg"Kérdés: Milyen érzés az Én?
Válasz: Mint végleg hazatérni. A megmásíthatatlanság, a befejezés, a beteljesedés, a megvalósulás, a megelégedettség, a tökéletesség és a gyönyörűség tudata jellemzi. A Szeretet semmivé foszlatja a szenvedés vagy a hiány minden lehetőségét. Nem jelennek meg gondolatok, de nincs is rájuk szükség. Mélyről jövő bizonyosság érzése önt el. Az Istenséget semmivel sem lehet összetéveszteni. A szokványos emberi tapasztalatban semmihez sem hasonlítható a Szeretet Istenének jelenlétében átélt öröm. Nincs olyan áldozat, sem erőfeszítés, amely túl nagy volna ha a Jelenlét felismeréséhez vezet."

David R. Hawkins: A Valódi Én hatalma 330.oldal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr5812555995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása