Tévhitek Helyett

önismeret, spiritualitás, coaching - magyarán

8 jele annak, hogy többre vagy hivatott ezen a bolygón

2016. augusztus 08. 07:47 - tevhitekhelyett.blog.hu

kidteddy.jpg

"Azért vagy itt, hogy lehetővé tedd az univerzum isteni céljának kibontakoztatását. Ennyire vagy fontos!"
- Eckhart Tolle  

 
Már egészen fiatalon tudtam, hogy nagy dolgokra vagyok rendelve. Már nagyon korán tudatában voltam, hogy a társadalmi korlátok, az "erkölcsi kötelezettségek" és a szabályok nem igazán jelentenek semmit. Lehetek bármi és azt tehetem, amit csak akarok.

Aztán elém került néhány útakadály, vagy talán csak az élet fekvőrendőrei. Folyton csak többet akartam, de félelemmel találkoztam és kétséggel, kihívást jelentő helyzetekkel és nemet mondókkal. Szerencsére sosem adtam fel a hitem. Mindig is tudtam, hogy lehetséges a látomásaim szerint élni és hogy olyan naggyá válhatok, amilyen szerettem volna lenni. Időbe telt, hogy összehangoljam a hitem a bennem lévő igazsággal, de megérte.

Ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Ezen a bolygón nyüzsögnek az olyanok, mint mi, akik valami mást akarnak, akik tudják, mi mindenre képesek. Néhányan közülünk teljesen ebben élnek, mások a tánc közepén járnak és vannak olyanok, akik egy lépést tesznek előre, majd kettőt hátra és vannak, akik még csak most kezdenek ráébredni arra a felismerésre, hogy ez a tudás mindvégig bennük volt és itt az ideje, hogy tegyenek valamit. De nem számít hol tartasz, ne félj! Gyakran azokról a dolgokról, melyek az utunkban állnak, kiderül, hogy valójában segítenek nekünk a célunkhoz érni. Hogy bebizonyítsam neked, összeállítottam azt a 8 jelet, ami valószínűleg arra utal, hogy valami nagyobbra vagy hivatott.

1. Nem működsz jól, ha másoknak kell dolgoznod 

Született vezető vagy és ezt te is tudod. Vagy talán mégsem tudod. De akárhogy is, nem érdekelnek olyan dolgok, melyek nem eredményeznek nagy változást. Akadályoztatva érzed magad, ha másoknak kell dolgozni. Szabadságot, rugalmasságot, kreativitást és kiteljesedést akarsz és úgy érzed, ezt nem érheted el teljes mértékben, miközben másoknak dolgozol. Jól tudod, hogy a jövőképed ér valamit és minden adottságod használata az egyetlen módja annak, hogy teljesen elégedett lehess.

2. Hajlamos vagy elodázni dolgokat, amíg igazán ihletett nem leszel

Nos, hívhatod magad halogatónak. Van olyan dolog, hogy önakadályozó halogatás, de ha valami nagyobbra vagy hivatott (van egy sanda gyanúm, ha ezt olvasod, akkor az vagy), lesznek idők, mikor hiszed, hogy meg kell tenned valamit, mert úgy gondolod, hogy az fog eljuttatni A pontból B pontba. De mi van, ha az ihlettől gyarapszol, szemben a kötelezettséggel? Megérdemled, hogy értékelni tudd mindazt, ami igaz a számodra minden pillanatban. A félelem az, ami visszatart attól, hogy lefaragj a "meg kell tenni" listádból? Vagy éppen csak inspiráció híján vagy? Ha ez utóbbi, bízz benne, ha pontosan azt teszed, ami lelkesít téged, az el is fog vezetni oda, ahol lenni szeretnél. Gyakran a minket inspiráló dolgok jobban tudják nálunk, mi az igazán lehetséges számunkra.

3. Gyerekként azt gondoltad, hogy az öltönyben munkába járó felnőttek őrültek

Valahol mélyen magadban mindig is tudtad, hogy az élet több, mint biztonságos, gyakorlatias életmódot folytatni. Tudtad, hogy sokkal nagyobb hatást tudsz gyakorolni a világra, ha a saját utadat járod és ez az út több szabadságot, rugalmasságot von maga után, mint az őrült felnőtt-típusú élet. És most, akár elérted már ezt, akár esetleg még nem, mindenesetre már tudod, hogy az a gyerekkori érzés teljesen igaz volt.

4. Annyira szereted amit csinálsz, hogy azt ingyen is csinálnád

Itt az irónia - megérdemled, hogy ismerd az értékedet és minél többet kezdesz felszámítani a teljes értékű hozzájárulásért, amit a világért teszel, valójában annál nagyobb értéket fognak kapni azok, akiket szolgálsz. Tudod, hogy a célod felé haladsz, ami nagy dolgokat követel meg, azonban ha szereted, amit csinálsz, közben a pénz nem is jár a fejedben.

5. Álmodozó vagy. A legjobb színben látod a világot és semmi sem állíthat meg, hogy valóban el is juss oda

Amikor gyerek voltam, szinte mindig "álmodozónak" hívtak. Eleinte azt hittem, hogy ez egy bók. Azt hittem, hogy "igen, ez az, akkor lehetséges, hogy a világ olyannyira szerető és csodálatos legyen." Aztán a korai felnőttkor felé elkezdett másképp hatni ez a szó, mintha az emberek azt mondták volna, hogy ez valójában elérhetetlen, a világ nem az a csodálatos hely, amiről pedig tudtam, hogy lehetséges. Ma már kevésbé érdekel, hogy mit gondolnak rólam, vagy minek hívnak az emberek. A látomásaim és az alkotásaim kis világában élve a személyes világom gyakran jelenik meg úgy, mint ami "idealisztikus", gyakorlatiatlan, ahogy azt is tudom, hogy egy napon az egész világ az lehet. Szóval kit érdekel, hogy mi valószerű és mi nem, ha jól érzem magam és másoknak segítek, miközben ezt teszem? Idealistának lenni nem őrültté tesz, hanem teremtővé.

6. Nem mindig tudod megmondani, honnan tudsz dolgokat, de néha csak egyszerűen "tudod"

A látnokok a vízióikat általában nem kívülről kapják, nem is a világ sugallja nekik, mit kellene létrehozniuk. Elképzeléseiket egy belső hajtóerőtől kapják, hogy azt hozzák létre, amiről úgy érzik, hogy megfelelő a számukra. Annak a "tudása", amit meg kell teremteniük, együtt jár mindenféle dolog ismeretével. Nevezzük intuíciónak, megérzésnek. Ha valami nagyobbra vagy hivatott ebben a világban, akkor ez a tudás folyamatosan beszél hozzád és azt kéri tőled, amit szeretne. Nagy dolgokat tenni nem egy lehetőség, amikor ez a sorsod. Legalábbis abban biztos vagyok, hogy a megérzéseid ezt mondhatják neked is.

7. Érzel dolgokat

A legtöbb ember, aki azt érzi, hogy valamire hivatott ezen a világon, ezt elég mélyen érzi. Talán nem tanították meg neked, hogy rendben van "érezni". Lehet, hogy azt tanították, hogy az érzéseid útban lesznek a nagyszerűvé válás útján. Nos, tegyük ezt tisztába! Néha az érzéseink maga az Igazság. A képességed, hogy nagy legyél és hozzájárulj a világhoz, hatalmas mértékben függ az "igazságod" mértékétől. Tehát engedd meg az érzéseidnek, hogy megmutatkozzanak és irányítsanak téged oda, ahová kell. Ettől függenek az alkotásaid.

8. Inkább a túl sok ötletedtől vagy frusztrált, mint a túl kevéstől

Általában könnyen kapsz ihletet. Tény, hogy minél ragyogóbban alakul az életed, annál ihletettebbé válsz. De ez néha egy kicsit talányos. Tudod, hogy nagy dolgokra vagy hivatott, de ha nem vagy elég óvatos, akkor megengeded magadnak, hogy megállítson mindaz a dolog, amit szeretnél létrehozni anélkül, hogy bármit is tennél. Légy hálás, hogy tele vagy fantasztikus ötletekkel. Ha nem tudod hol kezdd, vagy mire összpontosíts, kérj segítséget! De ne engedd meg a túltengő vízióknak, hogy a célod útjába álljanak!

"Ne félj a nagyságtól. Van, aki nagynak születik; van, aki naggyá teszi magát; és van, akinek tálcán kínálják a nagyságot."
- William Shakespeare


Valójában úgy hiszem, hogy mindannyian nagy dolgokra vagyunk hivatottak, ha megengedjük magunknak, hogy a lelkünk moccanására hallgassunk. Amikor elengedjük a "tökéletes időzítést" és felismerjük, hogy a "túl késő" nem létezik, akkor könnyebbé válik meghallani ezt a hangot.

Jordanna Eyre

Fordítás: ujvilagtudat.blogspot.hu
Javítások, magyarítás: Kerekréti Szabolcs - tevhitekhelyett.blog.hu

 

Ne tartsd meg magadnak a tudást: ha tetszett, vagy tanultál belőle, oszd meg másokkal is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhitekhelyett.blog.hu/api/trackback/id/tr459167124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása